Home Concursuri Concursuri Cindrel InAlergare - Concurs de alergare pe traseu montan

Despre SKV

Pe munte

Login FormSusţinut de:

mobiladecopii.ro
Cindrel InAlergare - Concurs de alergare pe traseu montan PDF Imprimare Email
Pe 3 August 2013, ora 9.00 va avea loc startul celei de-a 2-a editie a competiţiei Cindrel InAlergare - concurs de alergare pe traseu montan, SKV Sectiunea Sibiu fiind partener al competiei. Competiţia organizată în munţii Cindrel, este prima şi singura de acest gen, atrăgând la start în staţiunea Păltiniş (Sibiu), pentru prima ediţie, peste 150 de participanţi. Printre participanţi s-au numărat şi sportivi recunoscuţi in domeniu alergării montane din Romania: Lucian Clinciu, Adrian Bostan, Silviu Balan, Gianina Tanase, Cornelia David, Radu Milea, Daniela Marin, Ioana Mica, Mihai Orleanu etc.

Trasee:
Anul acesta evenimentul se va desfăşura în primul weekend din Luna August (3 August), organizatorii aşteptând la start în jur de 250 de participanţi pentru cele 3 curse pregătite: maraton (42km), semimaraton (21km) şi cursa familiei (aproximativ 5 km), un eveniment organizat pentru mici si mari, interesaţi să descopere misterele celei mai vechi staţiuni montane din România.

Probele de maraton şi semimaraton includ următoarele categoriile de vârste: 18-29 de ani, 30-39 de ani, peste 40 de ani, atât la masculin cât şi la feminin, plus categoria OPEN pe fiecare gen (reprezentând cele mai bune rezultate per total, neluând în calcul categoria de vârstă).

Detalii trasee aici: http://inalergare.ro/


Înscrieri
Înscrierile sunt în plină desfăşurare. Înscrieţi-vă ca participant până la data de 15 iulie şi beneficiaţi de o reducere. Condiţiile de desfăşurare şi formularul de înscriere le puteţi găsi aici: http://inalergare.ro/

Voluntari
Succesul primei ediţii se datorează în mare măsură excelentei echipei de voluntari! Alăturaţi-vă echipei de voluntari Cindrel InAlergare pentru o frumoasă experienţă din care speram noi, să rămânem cel puţin cu atâţi prieteni pe cât am rămas de la ediţia anterioară! Înscrierile se pot face până în 15 iulie aici: http://inalergare.ro/blog/2.

Susţinere
Publicul este invitat să susţină alergătorii de la cele 3 probe pe data de 3 August 2013. Accesul este liber în zona de desfăşurare a competiţiei.

Competiţia:
Cindrel ÎnAlergare concurs de alergare pe traseu montan este o competiţie organizată de Asocţiaţia PeDale Sibiu.
Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Acţiune cofinanţată de Consiliu Judeţean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania

Pentru mai multe detalii va aşteptam pe website-ul oficial: http://inalergare.ro/ sau ne puteţi contacta direct la adresa vino[at]inalergare.ro

Ti-a placut acest articol? Doneaza 2% completand formularul de venit

 

Implica-te

Proiect educational

Sporturi montane