Home Doneaza 2% pentru poteci tematice

Despre SKV

Pe munte

Login Form



Susţinut de:

mobiladecopii.ro
Doneaza 2% pentru poteci tematice

Campanie de strangere de fonduri prin redirectiona a 2% din impozitul pe venit pentru crearea de poteci tematice cu scop turistic si educativ.

Alege sa redirectionezi 2% impozitul din venit asociatiei noastre, cu banii stransi, vom investii in proiecte educationale in scoli si de pentru marcare de poteci si creare de poteca tematica interactiva pe unul din traseele montane din judetul Sibiu.

Multumim celor care au dontat in 2015 si va informam ca ne vom implica in amenajarea si promovate traseele de contur de drumetie din jurul Sibiului.

Mai jos gasesti formularul 2% pentru a redirectiona 2% din impozitul venit (salariu) spre SKV Sibiu. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati punctul I ( Punctul IV Se completează numai în cazul în care formularul se completeză de către împuternicitul desemnat de contribuabil), si daca stiti si suma treceti si suma, insa ea nu este obligatorie, ea va fi trecuta de organul fiscal daca lasati gol "În situația în care contribuabilul nu cunoaşte suma care poate fi virată, nu va completa rubrica ‘'Suma'', caz în care organul fiscal va calcula şi va vira suma admisă, conform legii."

Descarca Formular 2% printeaza-l si completeaza-l

Dupa ce ati completat formularul depuneti declaratia la Administratia Finantelor Publice sau aduceti formularul la sedinta lunara SKV si vom depune noi. Se poate trimite si prin posta la organul fiscal de care apartineti, pentru Sibiu adresa este: Calea Dumbravii 17, Cod postal 550 324, Sibiu.

Va rugam sa sustineti aceasta campanie, sa o promovati mai departe, pentru a reusi in timp sa avem poteci curate, bine semnalizate si interactive.

Pot completa acest formular si pensionarii cu venituri mai mari de 1000 de lei pe luna.

Daca aveti nevoie de mai multe detalii sau aveti nelamuriri va rugam sa ne contactati pe emai la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Marius Miclea
Presedinte SKV Sectiunea Sibiu

 

Ti-a placut acest articol? Doneaza 2% completand formularul de venit

 

Implica-te

Proiect educational

Sporturi montane