Home Stiri Sport pentru o cauza nobilă – Aleargă sau susţine SKV Secțiunea Sibiu pentru promovarea drumeției în școlile sibiene

Despre SKV

Pe munte

Login Form



Susţinut de:

mobiladecopii.ro
Sport pentru o cauza nobilă – Aleargă sau susţine SKV Secțiunea Sibiu pentru promovarea drumeției în școlile sibiene

Sâmbăta, 25 mai 2013, în Sibiu (start din Piata Mare), se va organiza un semi maraton  21 km, cros 5 km si ștafetă, scopul este strângerea de fonduri pentru diverse proiecte sociale.

Proiectul cu care asociația noastră s-a înscris este „Prin drumeție mai aproape de natură”. Acest proiect s-a născut după ce ne-am dat seama că elevii desfăşoară un număr redus de activităţi în timpul liber  în mijlocul naturii. Formarea obişnuinţei de practicare a drumeţiei trebuie începută în  ciclul gimnazial, astfel încât, în ciclul liceal, tinerii să posede cunoștințele minime necesare pentru  a efectua  drumeţii şi excursii montane, în timpul liber, în siguranţă. Profesorii – diriginţi, în marea lor majoritate, din lipsa unor cunoştinţe legate de drumeţii în natură şi excursii montane, nu includ aceste activităţi în programul cu elevii. Colaborarea cu un montaniard, cunoscător al traseelor din apropierea Sibiului şi a cerinţelor organizării şi desfăşurării drumeţiilor şi excursiilor montane, va stimula desfăşurarea unor asemenea activităţi cu elevii. Mai multe detalii despre proiect puteţi găsi aici.

Dacă doreşti să alergi pentru proiectul nostru intră pe această pagină, completează formularul şi alege proiectul nostru. Înscrierile pentru ediția de anul acesta se vor încheia miercuri, 22 mai la ora 24:00.

Susţine un alergător! Dacă nu poţi să alergi dar vrei să susții proiectul nostru poţi să alegi pe unul dintre alergătorii noştri care sunt înscrişi să alerge pentru proiect, sprijinind printr-o donaţie:

Miclea Marius – Semi maraton
Klein Victor Walter – Semi maraton
Zidaru Mariuta – Cros
Ionas Sergiu Anton – Stafeta 4x5,2km
Soaita Mihai Liviu – Stafeta 4x5,2km
Albu Ioan Lucian – Stafeta 4x5,2km
Telekfalvi Elisabeta Elena – Stafeta 4x5,2km

Pentru a susţine unul dintre alergători intră pe link-ul de mai jos, completează formularul şi alege la “Doresc sa sustin alergatorul:” pe unul dintre alergătorii de mai sus cu cu 2 lei / 6 lei / 10 lei / 15 lei pe KM/alergat

Formular susţinere alergător: http://maratonsibiu.ro/sustinatori/inscriere-sustinator-2/

Pagina evenimentului: http://www.maratonsibiu.ro

Marius Miclea
Presedinte SKV Sectiunea Sibiu
0745 39 67 46
www.skvsibiu.ro
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Ti-a placut acest articol? Doneaza 2% completand formularul de venit

 

Implica-te

Proiect educational

Sporturi montane