Home

Despre SKV

Pe munte

Login Form



Susţinut de:

mobiladecopii.ro
Let’s Do It, Romania! - 12 mai 2012 - Hai la curăţenie! PDF Imprimare Email

Vă invităm în acestă sâmbătă la o amplă campanie de voluntariat la nivel naţional şi regional eurpean.

Noi, echipa SKV sectiunea Sibiu vom merge să strângem deşeurile din spatele cetăţii Cisnădioara, vezi harta. E o zonă pe unde trecem în drumeţiile noastre către Vf. Măgura, fie pe jos, fie cu bicicleta. Hai să o facem curată!

Data şi ora de întâlnire: 12.05.2012 ora 09:30

Punctul de întâlnire: Sibiu, în faţă la Cinema Arta, (Str. M. Viteazu colţ cu Calea Dumbrăvii), de acolo mergem să ne înscriem grupul la Sala Transilvania.

Toţi cei care doresc să participe altături de noi vă rog să completaţi formularul de mai jos pentru a avea o evidenţă a celor care participă alături de noi (numele, cine poate să vină cu maşina, etc.).

 

>>  Formular de înscriere <<

 

Sfaturi utile pt voluntari: purtati haine cu maneca lunga, pantaloni lungi, bocanci (chiar daca va fi cald), ceva pe cap si eventual sa aveti la voi o pelerina in caz ca se porneste ploaia.... 

 

Dacă doriţi să participaţi în alte locaţii, se vor forma echipe la sala Transilvania începând cu ora 08:00. Zonele propuse pentru curatenia din 2012 sunt urmatoarele:

1. Malul raului Cibin de la Gura Raului pana la Talmaciu
2. Curmatura Stezii (Rasinari)
3. Valea de argint (Cisnadioara, Cisnadie)
4. Valea Sevisului
5. Zona de nord a judetului - Medias
6. Zona Agnita

Aflat la cea de-a III-a editie, proiectul Let's do it, Romania! isi propune si anul acesta sa aduca impreuna la Ziua Nationala de Curatenie cat mai multi romani, dar in acelasi timp, incearca sa puna accentul mai mult pe calitate (adunare selectiva) si durabilitate. Zonele alese pentru curatenie sunt mai putine fata de anii trecuti, iar dupa 12 mai aceste zone vor fi monitorizare pentru pastrarea curateniei.

Persoană de contact: Miclea Marius
0745 39 67 46
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.facebook.com/SKV.Sibiu 

 

 


 

Ti-a placut acest articol? Doneaza 2% completand formularul de venit

 

Implica-te

Proiect educational

Sporturi montane