Home Jurnal de tura | Planificari tura

Despre SKV

Pe munte

Login Form



Susţinut de:

mobiladecopii.ro
Jurnal de tura - Planificari tura
Workshop la Bâlea Lac 18-19 decembrie „Noţiuni elementare despre nivologie şi salvarea din avalanşă” PDF Imprimare Email
Scris de Marius Miclea   
sâmbătă, 11 decembrie 2010 12:58

Debutul unei avalanseLa începutul sezonului de iarnă vă invităm la o sesiune teoretică şi practică despre salvarea din avalanşă în care vor fi prezentate noţiuni elementare de nivologie şi elemente practice de salvare din avalanşă.

Program:
Sâmbătă: Noţiuni teoretice + o scurta drumeţie
Duminică: Elemente practice de salvare din avalanşă, prezentarea echipamentelor de protecţie individuală şi de salvare, simulare salvare din avalanșă.

 
Tura Barcaciu - Platoul Scarisoara, duminica (14.11.2010) PDF Imprimare Email
Scris de Marius Miclea   
mar?i, 09 noiembrie 2010 19:07
Pentru a mai profita de vremea buna din ultima vreme, propun in acesta duminica (14.11.2010) o tura pana la Barcaciu si un pic mai sus.

Plecarea duminica 14.11.2010 la 7:30, intalnirea va fi in parcarea de langa Teatrul Radu Stanca (Sibiu).

 
Tura in Apuseni, Cheile Galbenei - Cetatile Ponorului - Pesteri PDF Imprimare Email
Scris de Alin Popa   
sâmbătă, 21 august 2010 16:55

Tura in Apuseni a fost total diferita fata de alte ture clasice pe creasta de munte fie in Fagarasi, Piatra Craiului, Bucegi, Retezat, Parang etc. Spun asta ca am experimentat pentru prima data balaureala prin pestera si traversarea Cheilor Galbenei. Noi ne-am programat aceasta iesire in Apuseni pe parcursul zilelor 7-9 august 2010.

Echipa din Sibiu a fost formata din membri ai grupului yahoo "sfatul muntilor" : Marius M.(membru SKV Sibiu), Alin P.( membru SKV Sibiu), Dana A., Adriana D. (nou membru SKV Sibiu), Paul P.(membru SKV Sibiu).

 
Excursie: Paltinis - Batrana, vineri 09 apr 2010 PDF Imprimare Email
Scris de Marius Miclea   
joi, 01 aprilie 2010 17:41
Vineri 09 aprilie 2010, tura impreuna cu DAV www.sektion-karpaten.de, traseul fiind urmatorul: Paltinis, Grechenweg,Gausoara ,Batrana, Poiana Muncel, Paltinis - Marcaj punct albastru (5 - 6 ore).

Intalnirea la  ora  9  la statia de autobuz in dreptul  Bl. 9 str.Aleea  Fratii  Buzesti sau la Paltinis la ora 10 la teleferic.
 
Jurnal de tura tomnatica in Parang PDF Imprimare Email
Scris de Marius Miclea   
sâmbătă, 16 ianuarie 2010 10:37

Itinerar: Stațiunea Parâng - Vârful Cârja - Vârful Parângul Mare - Căldarea Roşiile - Refugiul Agăţat - Groapa Seacă (Timp: 10 ore)

Am plecat dis de dimineaţă, la 5:15, din Sibiu către Munţii Parâng pentru a-i parcurge înălţimile şi sălbăticia.
Ce ar trebui sa ştim despre Munţii Parâng? Fac parte din Carpaţii Meridionali, din grupa muntoasă cu cea mai mare suprafaţă dinte masivele muntoase ale României, Parâng - Şureanu - Lotrului.

In Simeria ne întregim echipa cu încă 2 persoane, ajungând la o echipă de 12 persoane, şi ne continuăm drumul cu maşinile pe drumul care ne aduce in jurul orei 9:30 în Petroşani. Fiindcă s-a anunţat că vremea se înrăutăţeşte duminică, sfătuindu-ne, am hotărât să facem tura propusă într-o singură zi.

 

 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Pagina 8 din 11

Implica-te

Proiect educational

Sporturi montane